neděle, 28 listopad 2021 18:16

Vyhlášení sezóny 2021

Za pět minut dvanáct přišlo vyhlášení uplynulé motokrosové sezóny 2021. To se uskutečnilo v úterý 23. listopadu v prostorách budovy Autoklubu ČR. Vyhodnoceny byly všechny juniorské i seniorské kategorie, včetně žen.

Za přísných hygienických opatření a velkého omezení počtu hostů došlo v úterý 23. listopadu k závěrečnému vyhlášení motokrosové sezóny 2021. V prostorách Autoklubu České republiky byli oceněni vítězové všech juniorských a seniorských kategorií. Nezapomněli jsme ani na ženy. Slavnostním večerem provázel moderátor Richard Gironi.

Všichni zúčastnění byli spokojeni s letošní nabitou sezónou a představili své plány na sezónu nadcházející. Junioři zmínili, že je ve velké míře trápila technika. Pochvalu od vyhlašovaných obdrželi také pořadatelé z Přerova, kteří na závěr letošní sezóny Kůta MMČR v motokrosu připravili závod na skvělé úrovni.

Na vyhlášení chybělo několik závodníků, kteří se nemohli zúčastnit ze zdravotních nebo pracovních důvodů. Poděkování si zaslouží maďarští reprezentanti Bence Pergel a Áron Katona, kterým nezabránila v účasti ani velká vzdálenost.

Děkujeme za letošní sezónu a přejeme hodně zdraví!

Foto: Pavel Horák